მომზადების წესი:ქამა სოკო მოწალეთ ადუღებულ წყალში, სადაც წინასწარ ჩაყრით შავი პილპილის მარცვალს, დაფნის ფოთოლსა და მარილს) და მწვანილს (ნიახურის და ოხრახუშის ძირებს)ამოიღეთ სოკო ნახარშიდან, გაჭერით შუაზე და მოხრაკეთ ზეთმოსხმულ ტაფაზე.დაჭერით ხახვი წვრილად და მოხრაკეთ კარაქში, მოაყარეთ მარილი.ტარხუნა გაარჩიეთ (მოაცილეთ ღერები) და დაჭერით ოხრახუშსა და ქინძთან ერთად.შემწვარი სოკო, დაჭრილი მწვანილი და მოხრაკული ხახვი აურიეთ ერთმანეთში, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, დაუმატეთ ძირა და შუშეთ კარაქში 10-15 წუთი.