ტეგი : რძე
აღდგომა წარმოუდგენელია სააღდგომო პასკის გარეშე. გთავაზობთ პასკის გემრიელ და გამოცდილ რეცეპტს. მისი მომზადებისას ქიშმიშთან ერთად გამოიყენება ნებისმიერი ჩირი და ცუკატები. შეგვიძლია ასევე მოვრთოთ სხვადასხვა სახის მინანქრით.
კრემა კატალანა ესპანური დესერტია. იგი გემოთი კრემ-ბრულეს მოგვაგონებს. ლიმონის ცედრის ნაცვლად შეგვიძლია გამოვიყენოთ ფორთოხლის ცედრა.
კარტოფილითა და ყველით მომზადებული ეს გემრიელი მობრაწულა განსაკუთრებით პატარებს მოეწონებათ. მას ჩვენი ფანტაზიით შეგვიძლია დავუმატოთ სხვადასხვა ბოსტნეული - ყვავილოვანი კომბოსტო, ბროკოლი, სატაცური და სხვა.

თუ ნაღები არა გვაქვს, მის ჩანაცვლებას თავისუფლად შევძლებთ ცხიმიანი რძით. პარმეზანის ნაცვლად შეგვიძლია გამოვიყენოთ ნებისმიერი ცხიმიანი ყველი

ამ ნოყიერი, გემრიელი, არომატული და, რაც მთავარია, მეტად იოლი მილქშეიქის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ შემდეგი
ამ ეფექტური დესერტის მომზადება საკმაო დროსა და გამოცდილებას მოითხოვს. თუ ბეზეს გამოცხობას შინაურ პირობებში ვერ ვახერხებთ, შეგვიძლია მზა შევიძინოთ.
ამ რეცეპტით მომზადებული ნაყინი შედარებით ნაკლებ ცხიმსა და შაქარს შეიცავს, ამიტომ შეგიძლიათ მიირთვათ მაშინაც კი, როცა ფორმის შენარჩუნებაზე ზრუნავთ.
ვატრუშკები, როგორც წესი, ხაჭოთი მზადდება, მაგრამ ძალიან გემრიელია ხილით მომზადებულიც.
ჯეიმი ამბობს, რომ ეს ცოტა უცნაური, თუმცა შესანიშნავი კერძია, რომელიც ნამდვილად ღირს რომ სცადოთ.
ამ კექსს სააღდგომო სუფრაზეც შეხვდებით და საშობაოზეც. თუ სახლში შესაბამისი ფორმა გაქვთ, ნუ დაიზარებთ და გამოაცხეთ.
ჩემი რეცეპტები