რულეტი შესქელებული რძით - ადვილი და გემრიელი

1 / 5.00
რულეტი შესქელებული რძით - ადვილი და გემრიელი
დრო
1 სთ
ულუფა
8
სირთულე
მარტივი
ინგრედიენტები:
კვერცხი
4
შაქარი
100 გ
სიმინდის სახამებელი
50 გ
ფქვილი
100 გ
კარაქი
75
მოხარშული შესქელებული რძე
1 ქილა
გაახურეთ ღუმელი 210 გრადუსზე. გაადნეთ კარაქი. 3 კვერცხის ცილა ათქვიფეთ ღრუბელივით.

1 კვერცხი და 3 კვერცხის გული ცალკე ათქვიფეთ შაქართან ერთად გათეთრებამდე. შეურიეთ სახამებელი, ფქვილი, გამდნარი კარაქი და ბოლოც ბეზე.

ფორმას ჩაუფიენთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. გამოაცხეთ 7-10 წუთი. გადმოიღეთ ცხაურზე, ზემოდან ნესტიანი პირსახოცი დააფარეთ და გააციეთ.
წაუსვით ბისკვიტს მოხარშული შესქელებული რძის ნაწილი და ფრთხილად გადაახვიეთ. შეფუთეთ კულინარიულ ცელოფანში და მაცივარში შეინახეთ 1 საათი მაინც, რომ კარგად დარბილდეს.

მირთმევის წინ ცელოფანი მოხსენით და დარჩენილი კრემი გადაუსვით. დაჭერით ულუფებად და გემრიელად მიირთვით.

დესერტები / ნამცხვარი / რულეტი შესქელებული რძით - ადვილი და გემრიელი
რეცეპტების დეტალური ძიება
-
პოპულარული რეცეპტები
ეს გემრიელი "წამალი" ბევრმა თქვენგანმა შეიძლება იცის კიდეც. განსაკუთრებით პოპულარულია ორსულებში - ასაკოვანი ექიმები სწორედ ამ ნარევს ურჩევენ მათ :)  

ეს ნარევი ორგანიზმს უამრავი საჭირო ვიტამინით, მიკროელემენტით, მინერალით ამარაგებს და მის ბრძოლისუნარიანობას ამაღლებს.
ეს ერთგვარი სახელდახელო პიცაა, სწრაფად მზადდება და იდეალურია პიკნიკზე წასაღებად.
სალათა ცეზარის სახელს ზოგჯერ შეცდომით რომის იმპერატორს, ცეზარს უკავშირებენ, სინამდვილეში კი იგი ატარებს ცეზარ კარდინის სახელს, რომელმაც პირველმა მოამზადა ეს ისტორიული სალათა. ეს უგემრიელესი კერძი მსოფლიო კულინარიის საგანძურშია შესული.

ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.