შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით

1 / 2.00
შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით
დრო
1 წთ
ულუფა
1
სირთულე
საშუალო
დაამატე
რეცეპტი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
მასთან ერთად ნივრიანი და მწვანილიანი კარაქი ნამდვილად მშვენიერი დამატება იქნება.
ინგრედიენტები:
ფქვილი
1 კგ
თბილი წყალი
625 მლ
მშრალი საფუარი
15 გ
შაქარი
2 ს/კ
მარილი
1 ს/კ
ზეთი
1 ს/კ
ფქვილი
მოსაყრელად
მომზადება
ფქვილი, მარილი, შაქარი და საფუარი ავურიოთ. დავასხათ თბილი წყალი, დავუმატოთ ზეთი
და ვზილოთ დაახლოებით 5-7 წთ., რომ ცომი ელასტიკური გახდეს. შემდეგ გადავიტანოთ
ფქვილმოყრილ სუფთა თასში და ვაცადოთ აფუება. ცომის მასა ორჯერ რომ გაიზრდება, ამოვაგუნდავოთ, დავდოთ ფქვილმოყრილ საცხობ ფორმაზე. დავსეროთ დანით და მოვაყაროთ
ფქვილი. ვაცხოთ 180 გრადუსზე 25-30 წთ., სანამ ღია ყავისფერს მიიღებს.

ჟურნალი "გემრიელი" (ნოემბრის ნომერი)
ცომეული / პურ- ფუნთუშეული / შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.