სწრაფი ხორციანი ღვეზელები ფენოვანი ცომით

0 / 0
სწრაფი ხორციანი ღვეზელები ფენოვანი ცომით
დრო
35 წთ
ულუფა
0
სირთულე
მარტივი
დაამატე
რეცეპტი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
ეს ღვეზელები შეგიძლიათ გააკეთოთ ნებისმიერი ხორცით და თქვენი სურვილისამებრ მომზადებულით. ჩვენ გამოვიყენებთ ტომატში ჩაშუშულ ღორის ხორცს - უგემრიელესი გამოდის!

ინგრედიენტები:
მზა ფენოვანი ცომი
1 შეკვრა
ღორის ხორცი
ტომატში ჩაშუშული
კვერცხი
1 ცალი
მომზადება:
გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. დააფინეთ გამოსაცხობ ფირფიტაზე პერგამენტი.
ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომის ერთი ფირფიტა 30X30 -ზე კვადრატის ფორმით. დაჭერით 4 კვადრატად.
კოვზით დადეთ ცომის თითოეულ კვადრატზე ჩაშუშული ღორის ხორცი, დაასველეთ ცომის კიდეეები წყლით და მოკეცეთ სამკუთხედის ფორმაზე. შეაწებეთ კიდეები. ასე გააკეთეთ ცომის დანარჩენ ნაჭრებზე.
წაუსვით ღვეზელებს ათქვეფილი კვერცხი და აცხვეთ გახურებულ ღუმელში 25 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად მიირთვით

ცომეული / ღვეზელები / სწრაფი ხორციანი ღვეზელები ფენოვანი ცომით
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.