აფხაზურა - ტრადიციული ქართული კერძი

0 / 0
აფხაზურა - ტრადიციული ქართული კერძი
დრო
1 წთ
ულუფა
4
სირთულე
საშუალო
დაამატე
რეცეპტი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
ინგრედიენტები:
ბადექონი
100-120 გ
საქონლის ფარში
500 გ
ღორის ფარში
500 გ
ოხრახუში
1 კონა
კამა
1/2 კონა
მწვანე წიწაკა
1 ცალი
ქინძი
2 კონა
ხახვი
2 თავი
ბროწეული
70 გ
ხმელი ქონდარი
1 ჩ/კ
დანაყილი ნიორი
5 კბილი
მარილი, წიწაკა
გემოვნებით
მომზადების წესი:

მოამზადეთ ინგრედიენტები.
ხორცის ფარშს შეურიეთ ნიორი, ქინძი, კამა, წიწაკა, მარილი, ხმელი ქონდარი და ბროწეული.
ქინძი, ოხრახუში და კამა წვრილად, ხახვი _ მსხვილად, წიწაკა კი _ თხელ რგოლებად დაჭერით.
შეამოწმეთ, რომ ბადექონი გახეული არ იყოს.
ბადექონი გაშალეთ სამზარეულოს დაფაზე და ზედ ფარში მოათავსეთ.

ნაციონალური კერძები / ქართული კერძები / აფხაზურა - ტრადიციული ქართული კერძი
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.