შაქარლამა

21 / 4.57
შაქარლამა
დრო
1 სთ30 წთ
ულუფა
60
სირთულე
საშუალო
დაამატე
რეცეპტი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
ამ რეცეპტით შეგვიძლია გამოვაცხოთ უნაზესი და უგემრიელესი შაქარლამა, რომელიც განსაკუთრებით იმით არის მნიშვნელოვანი, რომ ამ ნუგბარით შეგვიძლია მემარხულეებსაც გავუმასპინძლდეთ თუ სამარხვო ერბოს გამოვიყენებთ.

ინგრედიენტები:
ერბო
2 ჭ
შაქრის პუდრა
2 ჭ
ვანილი
დანის წვერით
ფქვილი
რამდენსაც შეიზელს
მარილი
დანის წვერით
შაქრის პუდრა
დამატებით
ერბო მოვათავსოთ თასში და დაბალ ტემპერატურაზე გავადნოთ.

დავუმატოთ შაქრის პუდრა, მარილი, ვანილი და კარგად ავურიოთ.

შაქრისა და ერბოს მასას იმდენი ფქვილი დავაყაროთ, რომ ფხვიერი ცომი მივიღოთ. უნდა ვეცადოთ, მაქსიმალურად ბევრი ფქვილი შევაზილოთ, რომ ნამცხვარი ფხვიერი და ნაზი გამოვიდეს.

ცომი დაახლოებით 1 სმ სისქეზე გავაბრტყელოთ და სასურველ ფორმაზე გამოვჭრათ. შეგვიძლია გავაკეთოთ პატარა ბურთულები და ხელით მივცეთ სასურველი ფორმა. ნამცხვრები თუნუქის ფურცელზე მოვათავსოთ და 150 გრადუს ტემპერატურაზე 50-60 წუთი ვაცხოთ. იგი უნდა იყოს კარგად გამომშრალი და ჰქონდეს ღია ფერი. ახალგამომცხვარ ცხელ ნამცხვარს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.




ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.