არაჟანში ჩაშუშული კურდღლის საუკეთესო რეცეპტი

0 / 0
არაჟანში ჩაშუშული კურდღლის საუკეთესო რეცეპტი
დრო
ულუფა
0
სირთულე
საშუალო
დაამატე
რეცეპტი
ინგრედიენტები:
კურდღლის ხორცი
1-1.5 კგ
არაჟანი
300 გ
თეთრი ღვინო
150 გ
ხახვი
1
ნიორი
3 კბილი
ბულიონი ან წყალი
300 მლ
მარილი და პილპილი
კარაქი
3 ს.კ
ზეთი
3 ს.კ
ქონდარი
სოკო
150 გ
კურდღელი კარგად გავრეცხოთ, გავამშრალოთ და დავჭრათ ულუფებად.
დავჭრათ ხახვი და ნიორი. ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი და კარაქი, დავბრაწოთ კურდღლის ნაჭრები.

შემდეგ ხორცი ამოვიღოთ და ამავე ცხიმში მოვშუშოთ ხახვი და ნიორი, დავამატოთ სოკო ( შეგვიძლია მის გარეშეც გავაკეთოთ.)

დავასხათ ღვინო და წამოვადუღოთ. 5-10 წუთში დავასხათ არაჟანი, ავურიოთ და დავამატოთ ბულიონი. ჩავამატოთ ქონდარი, მარილი და პილპილი. ჩავაბრუნოთ ხორცის ნაჭრებიც და ხელახლა წამოვადუღოთ.

ვადუღოთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე, სანამ ხორცი კარგად არ დარბილდება.

გარნირად მოვამზადოთ პიურე, ბრინჯი და ა.შ.

ნაციონალური კერძები / სლავური სამზარეულო / არაჟანში ჩაშუშული კურდღლის საუკეთესო რეცეპტი
ჩემი რეცეპტები
რეცეპტების დეტალური ძიება
-
პოპულარული რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.
გემრიელის ახალი ნომერი
ჟურნალ "გემრიელის" ოქტომბრის ნომერი უკვე იყიდება! მხოლოდ 3 ლარად - 36 გამოცდილი და გემრიელი რეცეპტი თქვენი საშემოდგომო მენიუსთვის