პამიდვრიანი ერბოკვერცხი

4 / 1.25
პამიდვრიანი ერბოკვერცხი
დრო
15 წთ
ულუფა
2
სირთულე
მარტივი
დაამატე
რეცეპტი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
პამიდვრიანი ერბო-კვერცხი საზაფხულო კერძია, რომლის მთავარ ღირსებას ახალი პამიდორი და არომატული მწვანილი წარმოადგენს. ამ კერძის მომზადება შეგვიძლია ტკბილი წიწაკის გარეშეც. სოფლებში პამიდვრიან ერბო-კვერცხს უფრო წვნიანს ამზადებენ.
ინგრედიენტები:
პამიდორი
2-3
კვერცხი
2-3
ტკბილი წიწაკა
1
ნიორი
1კბილი
ხახვი
2 თავი
რეჰანი
ქინძი
ოხრახუში
ზეთი
3 ს.კ
მარილი და პილპილი
1. ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ.

2. როდესაც ხახვი დარბილდება, დავაყაროთ დაჭრილი წიწაკა და განვაგრძოთ შუშვა.

3. 3 წუთის შემდეგ დავასხათ დაჭყლეტილი პამიდორი და ცეცხლს დავუწიოთ.

4. როდესაც პამიდორი ოდნავ გამუქდება და შესქელდება, დავაყაროთ მარილი, წიწაკა, დაჭრილი მწვანილი და ნიორი.

5. 1-2 წუთში პამიდორს თანაბრად მოვასხათ გათქვეფილი კვერცხი და ამოვურიოთ.

6. ერბო-კვერცხი 2-3 წუთში გადმოვდგათ ცეცხლიდან. შეგვიძლია მივირთვათ შეგრილებულიც.

რჩევა

თუ გვსურს კერძი თხელი გამოვიდეს, გავზარდოთ პამიდვრის რაოდენობა და შევამციროთ კვერცხი.

საუზმეული / საუზმეული / პამიდვრიანი ერბოკვერცხი
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.