ტორტილლა - ესპანური კერძია, რომლის მომზადებასაც ბევრი პროდუქტი არ სჭირდება. იგი წარმოადგენს კარტოფილის ერთგვარ ღვეზელს, რომელსაც ატანენ სალათებსა და სხვა კერძებს.
რომესკოს სოუსი დაახლოებით იგივეა რაც ჩვენებური აჯიკა. თუ ქართულ აჯიკაში ახალი და მწარე წიწაკა გამოიყენება, აქ დამარინადებულ წითელ წიწაკას იყენებენ. ძალიან გემრიელია თევზთან, შემწვარ ხორცთან და ბოსტნეულთან ერთად. მოსამზადებლად კი უმარტივესია.
გასპაჩო ესპანური საზაფხულო წვნიანია, რომლის ბევრი ვარიანტი არსებობს. ეს გემრიელი და მარტივი კერძი ზაფხულის ცხელ დღეებში განსაკუთრებულად გესიამოვნებათ
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.