ზღვის ნობათი
სწორად შერჩეული ხემსი კი არ მატებს კალორიებს, არამედ პირიქით - ამცირებს, რადგან ამ შემთხვევაში არ მიირთმევ ბევრ ძირითად კერძს. მთავარია, წასახემსებელი იყოს ნოყიერი და სასარგებლო, როგორც ეს პროფიტროლები.

ღვეზელი თევზის გულსართით - არა მხოლოდ სრულფასოვანი ვახშამია მთელი ოჯახსითვის, არამედ სადღესასწაულო სუფრის ღირსეული მშვენებაც არის.
გთავაზობთ, უგემრიელესი ღვეზელი რეცეპტს, რომელიც გირჩევთ, რომ აუცილებლად ჩაინიშნოთ!

თავის სიმარტივით გენიალური იდეა! რეცეპტი, რომელიც აუცილებლად უნდა ჩაინიშნოთ!

რჩევა:
თევზი შეგვიძლია ჩავანაცვლოთ მოხარშული ქათმის ან საქონლის ხორცით.
ამ რეცეპტით მოხარშული თევზი განსაკუთრებული არომატითა და სინაზით გამოირჩევა. გარნირი თქვენი გემოვნებით შეურჩიეთ. მთავარია, რომ თევზი 3 წუთში მზად გექნებათ.

ასე შემწვარი ორაგული საოცრად ნაზი და არომატული გამოდის. სცადეთ...

ასე გამოყვანილი ქაშაყი მათაც კი მოეწონებათ, ვისაც თევზი საერთოდ არ უყვარს. 
ასე ამზადებენ თევზს ნიდერლანდებში და საოცრად გემრიელი გამოდის.
გაგიკვირდებათ, მაგრამ ასე დამარილებულ თევზს შაქარსაც ვუმატებთ. ის განსაკუთრებულად ნაზს ხდის პროდუქტს.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნებისმიერი სახეობის თევზი, რომელიც მოგესურვებათ.

ჯანსაღი  და  დაბალკალორიული  სადილი.

ლიმონი, კარაქი და ოხრახუში წარმოუდგენელ გემოს აძლევს კალმახს

ფრანგი მზარეული მიშელ ლომბარდი თევზის კატელეტების რეცეპტს გვიმხელს. მართალია ჩვეულებრივთან შედარებით ეს ოდნავ მეტ დროს მოითხოვს, მაგრამ შედეგი უბრალოდ შეუდარებელია!
თევზის ეს სახეობა საქართველოში ნაკლებად პოპულარულია, თუმცა მაღაზიებსა და სუპერმარკეტებში ხშირად შევხვდებით. იგი ოკეანის თევზია და გაყინულ მდგომარეობაში იყიდება. ძალიან დახვეწილი გემოსა და ნაზი სტრუქტურის თევზია. მაღაზიებში ხშირად მას რუსულ სახელს "მასლიანკას" ეძახიან.
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.