მოამზადეთ სალა ცხელ მარილწყალში და 3 დღეში ისიამოვნეთ უგემრიელესი დელიკატესით. დაუმატეთ ცოტაოდენი საყვარელი სანელებლები, რათა სალა უფრო არომატული და გემრიელი გამოვიდეს.

კათოლიკური სამყარო შობას 25 დეკემბერს ზეიმობს. ევროპის ქვეყნებში სადღესასწაულო
სუფრაზე აუცილებლად უნდა იყოს შემწვარი ფრინველის ხორცი. ბატი, ინდაური ან იხვი
ყველაზე ხშირად გამოიყენება.
ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.

ქათმის ფრთები "კოკა-კოლაში" (კელე ცზი ჩი) - ჩინური სამზარეულოს ეს თანამედროვე კერძი 80-იან წლებში გახდა პოპულარული.
არსებობს მოსაზრება, რომ კერძი ქალაქ ცზინანის რესტორანში გაკეთდა პირველად... მაშინ, როცა მოუხერხებელმა მზარეულმა, შემთხვევით კოკა-კოლა გადაასხა დასამარინადებლად მომზადებულ ფრთხებს.
როცა კერძი მომზადდა, აღმოაჩინეს, რომ ამ გაზიანი სასმელის წყალობით, ხორცი ლამაზად მომინანქრებული შეიწვა და საოცრად წვნიანი, რბილი და პიკანტური გემოსი გამოვიდა.
ასე დამარინადებული ხორცის რეცეპტი სწრაფად გავრცელდა მთელ მსოფლიოში.

მინიმალური ინგრედიენტებით მიიღებთ ნოყიერ და უგემრიელეს კერძს. და კიდევ: ის ფაქტობრივად წამში კეთდება!

ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.