ეს კერძი შესანიშნავია ვაშმისთვის, განსაკუთრებით მათთვის, ვინც საკუთარ სხეულს უფრთხილდება. მიუხედავად იმისა, რომ დიეტურია, ის უგემრიელესია.

შეფმზარეულის რუბრიკას ახალი სტუმარი ჰყავს - თორნიკე ლეკვეიშვილი. იგი სასტუმრო "ტერასას" რესტორნის შეფმზარეულია. როგორც თავად ამბობს, თავიდანვე გააზრებული ჰქონდა, რომ კულინარი უნდა გამხდარიყო. კულინარია მისთვის ის სფეროა, სადაც მუდამ გაზაფხულია. თორნიკემ "გემრიელიას" მკითხველს თავისი საავტორო რეცეპტი გაუმხილა. ნიგვზისა და კომშის ტანდემი მართლაც არაჩვეულებრივად ერწყმის ხბოს ხორცს, რომელსაც რბილი და წვნიანი ტექსტურა აქვს შენარჩუნებული.
მოამზადეთ სალა ცხელ მარილწყალში და 3 დღეში ისიამოვნეთ უგემრიელესი დელიკატესით. დაუმატეთ ცოტაოდენი საყვარელი სანელებლები, რათა სალა უფრო არომატული და გემრიელი გამოვიდეს.

კათოლიკური სამყარო შობას 25 დეკემბერს ზეიმობს. ევროპის ქვეყნებში სადღესასწაულო
სუფრაზე აუცილებლად უნდა იყოს შემწვარი ფრინველის ხორცი. ბატი, ინდაური ან იხვი
ყველაზე ხშირად გამოიყენება.
ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.

ქათმის ფრთები "კოკა-კოლაში" (კელე ცზი ჩი) - ჩინური სამზარეულოს ეს თანამედროვე კერძი 80-იან წლებში გახდა პოპულარული.
არსებობს მოსაზრება, რომ კერძი ქალაქ ცზინანის რესტორანში გაკეთდა პირველად... მაშინ, როცა მოუხერხებელმა მზარეულმა, შემთხვევით კოკა-კოლა გადაასხა დასამარინადებლად მომზადებულ ფრთხებს.
როცა კერძი მომზადდა, აღმოაჩინეს, რომ ამ გაზიანი სასმელის წყალობით, ხორცი ლამაზად მომინანქრებული შეიწვა და საოცრად წვნიანი, რბილი და პიკანტური გემოსი გამოვიდა.
ასე დამარინადებული ხორცის რეცეპტი სწრაფად გავრცელდა მთელ მსოფლიოში.

ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.