პასტა და ბურღულეული
თუნდაც ხელთ ყველაზე მარტივი ინგრედიენტები გქონდეთ, შეგიძლიათ მოამზადოთ ლამაზი და უჩვეულო კერძი. მთავარია – არ შეგეშინდეთ ექსპერიმენტების.

გთავაზობთ რეცეპტს, როგორ ვაქციოთ სპაგეტი ლამაზ კალათებად.

ამ უგემრიელეს კერძს რიზოტო პირობითად ჰქვია, რადგან სწორედ ამ მეთოდით მომზადდა, ღვინის და პარმეზანის დამატებით.
ოსპი ძალიან სასარგებლო მარცვლეულია. მას ადრე ღარიბების ხორცს უწოდებდნენ, რადგან დიდი რაოდენობით ცილას და ბ ჯგუფის ვიტამინებს შეიცავს, ამასთანავე ნოყიერია და ორგანიზმიც ადვილად ითვისებს.

ამ კერძის მოსამზადებლად შეგვიძლია ატრია შინ მოვამზადოთ _ წყლითა და ფქვილით მოვზილოთ მაგარი ცომი, თხლად გავაბრტყელოთ და პატარა ნაჭრებად დავჭრ¬ათ, შემდეგ კი მდუღარე მარილ¬იან წყალში მოვხარშოთ.
ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.