ცომეული
ფილო ძალიან თხელი, გამჭვირვალე ცომის ფურცლებია, რომელსაც ხშირად იყენებენ ბერძნულ და თურქულ სამზარეულოში სხვადასხვა დესერტისა თუ ღვეზელის მოსამზადებლად.
რეცეპტი მოგვაწოდა ჩვენი გვერდის მკითხველმა ანასტასია პანაგიოტიდუ-ბოკუჩავამ
ერთხელ თუ სცდით, მომავალშიც აუცილებლად მოამზადებთ ამ შესანიშნავ ცომს. გულში შეგიძლიათ ჩაუდოთ ნებისმიერი ტკბილი ან მარილიანი გულსართი, იქნება ეს ხილი, ბოსტნეული, ყველი, ხორცი, სოსისი თუ ა.შ.
ასეთ ღვეზელებს ფრანგები ხშირად აცხობენ და გულში სხვადასხვა ბოსტნეულს უდებენ. ძალიან გემრიელი და ნოყიერია.
ჩემი რეცეპტები
რეცეპტების დეტალური ძიება
-
პოპულარული რეცეპტები
სწორედ ამას ნიშნავს ამ ნორვეგიული დესერტის verdens beste kake-ის  სახელწოდება ქართულად და ტორტი ნამდვილად ამართლებს თავის სახელს!  წლების წინ ამ ტორტს ნორვეგიის ეროვნული ნამცხვრის წოდებაც კი მიანიჭეს.
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.