ცომეული
იმისათვის, რომ უთენია არ ავდგეთ, რათა ოჯახი გემრიელი, ახალგამომცხვარი ღვეზელებით გავანებივროთ, მოამზადეთ ეს ცომი წინა საღამოს.

პურის პუდინგი - საოცრად გემრიელია და მარტივად მოსამზადებალი!
ნაღების ნაზი გემო და ფორთოხლის გამოკვეთული არომატი - ერთად გემოს ნამდვილი დღესასწაულს ქმნის!

ეს არის ნაზი და ძალიან გემრიელი ცომის სწრაფი ვარიანტი. აქ მთავარია, ზედმეტი ფქვილი არ მოგივიდეთ და ცომი გააჩეროთ 30-40 წუთის განმავლობაში.

ეს ლამაზი ღვეზელები ნამდვილად დაამაშვენებს თქვენ სადღესასწაულო სუფრას, ხოლო მისი გემო თქვენი რჩეულის გულსაც საბოლოოდ მოიგებს.

მასთან ერთად ნივრიანი და მწვანილიანი კარაქი ნამდვილად მშვენიერი დამატება იქნება.
ეს ღვეზელები შეგიძლიათ გააკეთოთ ნებისმიერი ხორცით და თქვენი სურვილისამებრ მომზადებულით. ჩვენ გამოვიყენებთ ტომატში ჩაშუშულ ღორის ხორცს - უგემრიელესი გამოდის!

ჩემი რეცეპტები
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.