ცომეული
რეცეპტი მოგვაწოდა ჩვენი გვერდის მკითხველმა ანასტასია პანაგიოტიდუ-ბოკუჩავამ
ერთხელ თუ სცდით, მომავალშიც აუცილებლად მოამზადებთ ამ შესანიშნავ ცომს. გულში შეგიძლიათ ჩაუდოთ ნებისმიერი ტკბილი ან მარილიანი გულსართი, იქნება ეს ხილი, ბოსტნეული, ყველი, ხორცი, სოსისი თუ ა.შ.
ასეთ ღვეზელებს ფრანგები ხშირად აცხობენ და გულში სხვადასხვა ბოსტნეულს უდებენ. ძალიან გემრიელი და ნოყიერია.
ჩემი რეცეპტები
რეცეპტების დეტალური ძიება
-
ხელმოწერა
ყოველკვირიანი სიახლეების ელ.ფოსტაზე გამოწერისათვის, გთხოვთ სიახლეებზე ხელმოწერის ფორმა შეავსოთ.
გემრიელის ახალი ნომერი
ჟურნალ "გემრიელის" ნოემბრის ნომერი 33 გამოცდილი რეცეპტით უკვე იყიდება! მხოლოდ 3 ლარად!