ნუშის მაგივრად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნიგოზი ან თხილი!


რჩევა:
ცომის გაბრტყელება თუ გაგვიჭირდა, ტილოზე გავაბრტყელოთ ან ხელი მივაშველოთ და შუიდან გვერდებისკენ გავწელოთ, რომ გათხელდეს. ეს პროცედურა ისე უნდა ჩავატაროთ, ცომი რომ არ გასკდეს.
რჩევა
ამ ნამცხვრისთვის სასურველია გამოვიყენოთ წმინდად დაფქული სიმინდის ფქვილი, მჭადისთვის განკუთვნილი ფქვილი არ არის მიზანშეწონილი. ამ ტიპის ფქვილს სუპერმარკეტებში ვიყიდით.
ჩემი რეცეპტები