მიუხედავად იმისა, რომ ვაშლის ღვეზელის უამრავი რეცეპტი არსებობს, აქ ექსპერიმენტებისთვის ადგილი მაინც რჩება. დარწმუნებულები ვართ, რომ ვაშლის თბილი ნამცხვრის ეს რეცეპტი ჯერ არ გიცდიათ.

რეცეპტი გათვლილია 3 ქაღალდის 9 სმ სიმაღლის და 10 სმ დიამეტრის ფორმაზე.

რჩევა: ფხვიერი ცომის მოსამზადებლად კარაქი და წყალი ძალიან ცივი უნდა იყოს!

პირველ რიგში ეს ცომი ძალიან სწრაფად მზადდება, მეორეც შეგიძლიათ მაშინვე არ გამოაცხოთ, გაყინოთ და როცა მოგესურვებათ, მაშინ გამოაცხოთ!

ნუშის მაგივრად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნიგოზი ან თხილი!


რჩევა:
ცომის გაბრტყელება თუ გაგვიჭირდა, ტილოზე გავაბრტყელოთ ან ხელი მივაშველოთ და შუიდან გვერდებისკენ გავწელოთ, რომ გათხელდეს. ეს პროცედურა ისე უნდა ჩავატაროთ, ცომი რომ არ გასკდეს.
რჩევა
ამ ნამცხვრისთვის სასურველია გამოვიყენოთ წმინდად დაფქული სიმინდის ფქვილი, მჭადისთვის განკუთვნილი ფქვილი არ არის მიზანშეწონილი. ამ ტიპის ფქვილს სუპერმარკეტებში ვიყიდით.
ჩემი რეცეპტები