"შიფონის" ბისკვიტი ჩვეულებრივისგან იმით განსხვავედება, რომ ის გამოდის ბევრად ნაზი, ნოტიო და არ შრება ზედმეტად. ამასთან გარდა იმისა, რომ ის ტორტების საფუძვლად გამოდგება, დამოუკიდებელ ნამცხვრადაც, კრემის გარეშეც ძალიან გემრიელია!
რჩევა
ამ ნამცხვრისთვის სასურველია გამოვიყენოთ წმინდად დაფქული სიმინდის ფქვილი, მჭადისთვის განკუთვნილი ფქვილი არ არის მიზანშეწონილი. ამ ტიპის ფქვილს სუპერმარკეტებში ვიყიდით.
რჩევა: ამ დესერტში ატმის მაგივრად შეგიძლიათ გამოიყენოთ მანდარინი, ფორთოხალი, ან ანანასი... თქვენი გემოვნებით მიხედვით.
ჩია მცენარეა, რომლის სამშობლოდაც ცენტრალური ამერიკა და ავსტრალია ითვლება. მის
თესლს ცენტრალური და სამხრეთ ამერიკის მოსახლეობა ოდითგანვე იყენებს საკვებად. მას გააჩნია მაღალი ანტიოქსიდანტური მოქმედება და შეიცავს ომეგა3-ს და დიდი რაოდენობით კალციუმს, რის გამოც ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის.
ჩემი რეცეპტები