ბლოგი
დიასახლისის ბლოგი: 3 მარტივი და გემრიელი კერძი მაიონეზით
30/03/2017
საჭმლის მომზადების დროს ყველა ნიუანსს აქვს მნიშვნელობა. ზედმიწევნით ზუსტადაც რომ დაიცვათ რეცეპტი და ინგრედიენტების რაოდენობა, ყოველ ჯერზე მაინც განსხვავებულ გემოს მიიღებთ. მეტი
3 ხრიკი, რომლის მეშვეობითაც ბრინჯი აუცილებლად ფანტია გამოვა - მე-2 მეთოდი ნამდვილი აღმოჩენაა!
27/03/2017
ბევრ დიასახლისს არ უყვარს ბრინჯისგან კერძის მომზადება იმ მიზეზით, რომ ხშირად ის ფანტია არ გამოდის. ამიტომაც, გადავწყვიტეთ გაგიზაიროთ რამდენიმე ხრიკი, რომლის მეშვეობითაც იდეალურად მოხარშავთ ბრინჯს. მეტი
"საქართველოს კულინარიული ატლასი"
27/03/2017
კულტურათა გზაჯვარედინზე თავმოყრილი ყველა გემო, ტრადიცია და უამრავი რეცეპტი ერთ წიგნში მეტი
კვერცხის ჯადოსნური საღებავი: ვერასოდეს მიხვდებით, რისგან მზადდება!
25/03/2017
ყველა ჩვენგანმა იცის, კვერცხის ბუნებრივი საღებავით, ენდროთი შეღებვის წესი და რა თქმა უნდა, ტრადიციულად ყველა ოჯახში, სააღდგომოდ წითლად იღებება კვერცხი. მეტი
დაბრაწული ფუნთუშა - "გოჭუნები" - მზადდება სიყვარულით!
22/03/2017
ამ საყვარელი გოჭების მოსამზადებლად დაგჭირდებათ მხოლოდ საფუვრიანი ცომი და ქიშმიში. ერთი კვერცხიც - ცომზე გადასასმელად. მეტი
ცომისგან ულამაზესი ღვეზელების გაკეთების 8 საოცარი იდეა!
17/03/2017
ცომთან მუშაობა ერთგვარი ხელოვნებაა.. გარდა იმისა, რომ უნდა იცოდეთ, მისი მომზადების საიდუმლოებები, მნიშვნელოვანია, რომ ესთეტიკურ მხარესაც დაუთმოთ ყურადღება. რა თქმა უნდა, თუკი გსურთ, უნაკლო იყოს თქვენი კულინარიული შედევრი. მეტი
აი, რატომ ყრიან გამოცდილი დიასახლისები ღუმელის ფირფიტაზე მარილს ქათმის შეწვისას! ხრიკი, რომლის გამოყენებაც აუცილებლად ღირს!
13/03/2017
როგორ შევწვათ ქათამი სწორად ღმელში
იმისათვის, რომ მთლიანი ქათამი იდეალურად შევწვათ, უნდა გამოვიყენოთ დაახლოებით 1,5 კგ-ს და არაუმეტეს 1 წლის ქათამი. მეტი
ვინ გახდა #CHEFმარკეტერი- კულინარიული შეჯიბრი მარკეტერებისთვის
13/03/2017
ჟურნალი „გემრიელია“ 2012 წლიდან ყველა დიასახლისისთვის საყვარელი ჟურნალია. მასში უამრავი საინტერესო რეცეპტი და სასარგებლო რჩევაა თავმოყრილი. მეტი
ახლა ხილსა და ბოსტნეულს მხოლოდ სუფრისთვის არ იყიდით! უჩვეულო შესაჭმელი თაიგულები.
08/03/2017
ხილისა და ბოსტნეულისგან გაკეთებული თაიგულები - ერთ-ერთი ახალი, ტრენდული მიმართულებაა ფლორისტიკაში. და ეს შემთხვევით როდი გახდა წლის ჰიტი - ასეთი თაიგული ხომ არ დაჭკნება და მას ხომ გემრიელად მიირთმევთ! მეტი
ბოსტნეულის კატლეტის 5 რეცეპტი: იდეალურია სამარხვოდ!
03/03/2017
კატლეტების როგორც წესი, ხორცისგან ან თევზისგან აკეთებენ. მიუხედავად იმისა, არ ღირს ამ ინგრედიენტებით თავის შეზღუდვა.
ეს განსაკუთრებით აქტუალურია დიდმარხვის პერიოდში. ბოსტნეულის კატლეტებიც არანაკლებ გემრიელია და ბევრად სასარგებლო. მეტი
ჩემი რეცეპტები