სიახლეები ბლოგიდან
მწვანილის ცოცხლად შენახვის წესი გაყინვის გარეშე!
04/05/2016
ყველა დიასახლისს სურს, ზამთარ-ზაფხულს ჰქონდეს ქორფა, არომატული მწვანილი. ამისათვის, ისინი შენახვის სხვადასხვა წესს მიმართავენ. მეტი
15 ხრიკი, რომელიც ყველა შეფ-მზარეულმა იცის
03/05/2016
გთავაზობთ მარტივ მეთოდებს, რომელსაც სისტემატიურად იყენებენ პროფესიონალები. ნამდვილი საგანძური ყველაზე გამოცდილი დიასახლისებისთვისაც კი... აუცილებლად ჩაინიშნეთ! მეტი
"ამ რეცეპტით პასკა გამოდის მძიმე და ნოტიო, როგორიც უნდა იყოს ნამდვილი პასკა" - ანა კოსტავას რჩევით
25/04/2016
"ეს არის ჩემი მეგობრის, თამრიკო კიკაბიძის ცნობილი რეცეპტი. ყოველ წელს, ამ არაჩვეულებრივი რეცეპტით ვაკეთებ პასკებს და ძალიან გემრიელი გამოდის" - წერს ცნობილი კულინარი ანა კოსტავა და რეცეპტს გვიზიარებს. მეტი
7 შეცდომა, რომელსაც სამზარეულოში ყოველდღე ვუშვებთ. ყველა დიასახლისისთვის ჩასანიშნი!
21/04/2016
ყველაზე გამოცდილი დიასახლისებიც კი უშვებენ შეცოდმებს კერძის მომზადებასა თუ სამზარეულოში ტრიალის დროს. პროფესიონალი მზარეულებსაც კი მოსდით მსგავსი შეცდომები დაღლილობისა თუ სიჩქარის გამო. მეტი
4 მითი პალმის ზეთზე - ის, რაც მის უნიკალურ თვისებებზე არ იცოდით
18/04/2016
საზოგადოების დიდ ნაწილში  კითხვა დგას, საზიანოა თუ არა პალმის ზეთი, განსაკუთრებით კი მოზარდებისთვის. იმის გასარკვევად თუ რაში ადანაშაულებენ პალმის ზეთს, რამდენიმე ფორუმს ვესტუმრეთ, სადაც შემდეგი შინაარსის შეკითხვებს წავაწყდით. მეტი
ჩემი რეცეპტები