სიახლეები ბლოგიდან
კვერცხის ჯადოსნური საღებავი: ვერასოდეს მიხვდებით, რისგან მზადდება!
25/03/2017
ყველა ჩვენგანმა იცის, კვერცხის ბუნებრივი საღებავით, ენდროთი შეღებვის წესი და რა თქმა უნდა, ტრადიციულად ყველა ოჯახში, სააღდგომოდ წითლად იღებება კვერცხი. მეტი
დაბრაწული ფუნთუშა - "გოჭუნები" - მზადდება სიყვარულით!
22/03/2017
ამ საყვარელი გოჭების მოსამზადებლად დაგჭირდებათ მხოლოდ საფუვრიანი ცომი და ქიშმიში. ერთი კვერცხიც - ცომზე გადასასმელად. მეტი
ცომისგან ულამაზესი ღვეზელების გაკეთების 8 საოცარი იდეა!
17/03/2017
ცომთან მუშაობა ერთგვარი ხელოვნებაა.. გარდა იმისა, რომ უნდა იცოდეთ, მისი მომზადების საიდუმლოებები, მნიშვნელოვანია, რომ ესთეტიკურ მხარესაც დაუთმოთ ყურადღება. რა თქმა უნდა, თუკი გსურთ, უნაკლო იყოს თქვენი კულინარიული შედევრი. მეტი
აი, რატომ ყრიან გამოცდილი დიასახლისები ღუმელის ფირფიტაზე მარილს ქათმის შეწვისას! ხრიკი, რომლის გამოყენებაც აუცილებლად ღირს!
13/03/2017
როგორ შევწვათ ქათამი სწორად ღმელში
იმისათვის, რომ მთლიანი ქათამი იდეალურად შევწვათ, უნდა გამოვიყენოთ დაახლოებით 1,5 კგ-ს და არაუმეტეს 1 წლის ქათამი. მეტი
ვინ გახდა #CHEFმარკეტერი- კულინარიული შეჯიბრი მარკეტერებისთვის
13/03/2017
ჟურნალი „გემრიელია“ 2012 წლიდან ყველა დიასახლისისთვის საყვარელი ჟურნალია. მასში უამრავი საინტერესო რეცეპტი და სასარგებლო რჩევაა თავმოყრილი. მეტი
ჩემი რეცეპტები